Közvetlen kiválasztás

A kereskedő számának és azonosító számának megadása után közvetlenül az autó hirdetéséhez juthat. Az adatokat a Kiegészítő járműadatokban találja.
Üzemszám Jármű azonosító

Felhasználási feltételekÉrvényességi terület, felhasználási feltételek és célok
A weboldal lehetővé teszi a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. (röviden: Porsche Hungaria) ügyfelei számára, hogy a rendelkezésre álló tartalmakat és funkciókat a felhasználási feltételek, valamint a hatályos jogszabályok figyelembevételével használják.

Szolgáltatás és szavatosság
A Porsche Hungaria arra törekszik, hogy biztosítsa a www.dasweltauto.hu weboldal zavartalan működését, de nem tudja garantálni, hogy az oldal technikailag mindenkor hibátlanul működik. A honlapon található információk – melyeket a Porsche Hungaria nagy odafigyeléssel állított össze – éves átlagban 97,5%-ban állnak az Önök rendelkezésére.

A honlapon található tartalmak kizárólag tájékoztató jellegűek, jogilag nem kötelező erejűek, kivéve, ha azok az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás előírásaira vonatkoznak. A jármű szállítására, küllemére, árára, teljesítményére, méretére és súlyára vonatkozó megjelölések az adatbevitel időpontjában rendelkezésre álló ismereteknek felelnek meg, így azok előzetes értesítés nélkül változhatnak. A megjelenésre, árra és technikai adatokra vonatkozó megjelölések a magyar piac sajátosságain alapulnak. Kérjük, minden esetben ellenőrizze ezeket az információkat, mielőtt azokat bármilyen módon felhasználná. Kötelező érvényű nyilatkozatot csak konkrét megkeresés/ajánlatkérés esetén áll módunkban kiadni.

EU-információ a hajtóanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid (CO2)-kibocsátásról a VO (EG) 715/2007 szerint: A megadott értékeket a VO (EG) 715/2007 előírásnak megfelelően mérték. Az adatok nem egyes járművekre vonatkoznak és nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Extrák és tartozékok felszerelése (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) eltérő fogyasztási és szén-dioxid (CO2)-kibocsátás értékeket eredményeznek.

Partnereink szolgáltatásai
Bizonyos információk partnereinktől (pl. Porsche Bank Zrt.) származnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezekre a szolgáltatásokra partnereink üzleti feltételei vonatkoznak. Ezen szolgáltatások felvétele a weboldalra nem jelenti a Porsche Hungaria ajánlását vagy garanciáját, ezekért a tartalmakért a Porsche Hungaria nem vállal felelősséget. Ezek az ajánlattevők nem a Porsche Hungaria ügynökei illetve teljesítési segédei. Linkek harmadik fél weboldalára
A weboldal tartalmazhat olyan linkeket, amelyek harmadik fél által üzemeltetett weboldalra mutatnak. A Porsche Hungaria az ezen linkek által elérhető oldalaknak nem tulajdonosa, azok tartalmáért nem vállal felelősséget. További információkat a következő menüpontban talál: [Linkelési feltételek].

A szolgáltatások engedélyezett felhasználása
A weboldal használatakor kérjük, vegye figyelembe a szerzői jogokat, a név- és márkajogokat, valamint a harmadik fél oltalmi jogait.

A Porsche Hungariának küldött üzenetek biztonsága
Amennyiben e-mail-t kíván küldeni a Porsche Hungaria részére privát e-mail fiókjából, figyelembe kell vennie, hogy az internet technikai struktúrája miatt egyéni óvintézkedéseket kell tennie, hogy az e-mail tartalmának titkosságát és sértetlenségét biztosítsa. Ehhez használhat pl. a kereskedelmi forgalomban kapható titkosító szoftvereket. Amennyiben a Porsche Hungaria honlapjáról, a Kapcsolat menüpontból kíván üzenetet küldeni, figyelembe kell vennie, hogy ezek az adatok titkosítás nélkül továbbítódnak, így nem tudjuk garantálni az e-mail tartalmának titkosságát és sértetlenségét.

Szolgáltatások körének változása
A Porsche Hungaria fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatásokat vagy azok egy részét kibővítse, csökkentse vagy funkcionalitásában megváltoztassa. Az internet gyors fejlődése megköveteli, hogy Felhasználási feltételeinket időről időre felülvizsgáljuk, ami az egyes pontok változásához vezethet.

A felhasználási feltételek változása
A Porsche Hungaria fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket a felhasználóbarát módon és a jövőre vonatkozóan megváltoztassa. Mivel a weboldalon szereplő ajánlatok minden felhasználó számára ingyenes szolgáltatásként elérhetőek, ezért a weboldal felhasználási feltételekben foglaltakkal ellenkező használata megengedhetetlen.

Irányadó jog
A szolgáltatások használatára, valamint a felhasználási feltételekre a magyar jog az irányadó.

A www.dasweltauto.hu weboldallal kapcsolatos problémák vagy kérdések esetén kérjük, használja a következő menüpontot: [Visszajelzés] Használja eredményesen szolgáltatásunkat!