Közvetlen kiválasztás

A kereskedő számának és azonosító számának megadása után közvetlenül az autó hirdetéséhez juthat. Az adatokat a Kiegészítő járműadatokban találja.
Üzemszám Jármű azonosító

Biztonságérzet garantálva.

Finanszírozás

PorscheApproved Garancia

Egy Porsche, mely a 111 pontból álló Porsche Approved vizsgán átmegy, kap részünkről egy Porsche Approved garanciabiztosítást. Ez egy olan garancia, mely az Ön Porschéjára van szabva, és már most kizár jövőbeni problémákat. Mivel így találjuk helyénvalónak, a garancia fedezete az új autó garancia szintjén van. Ehhez hasonlóan a Porsche Approved Garancia világszerte minden Porsche Centrumban és Porsche szerviz centrumban érvényesíthető az összes részegységre (motor, üzemanyag/hűtőrendszer, erőátvitel, rugózás, kormányszerkezet, fékrendszer, hűtő/fűtőberendezés, elektromos rendszerek, karosszéria). 100% anyag és munkadíj térítés. A garancia érvényessége alatt Önnek meghibásodás esetén nem kell önrészt fizetni, és nincs km korlátozás.

Szolgáltatás.

A Porsche Approved garancia legalább 12 hónapra szól, de meghosszabbítható. A garanciakötés feltétele, hogy az Ön Porschéja legfeljebb 9 éves legyen, maximum 200.000 km futásteljesítményel. Egy Porschét így akát 10. éves koráig biztosítani tudunk. Amennyiben az Ön Porschéja 8 évnél fiatalabb, 24 hónapos biztosítási időszakot is választhat. Ha Ön egy olyan autót vesz, melyhez nem jár a Porsche Approved garancia, vagy az már lejárt, az ön Porsche Centrumában megkötheti ezt a garanciát.

Ezeket biztosítjuk Önnek:

Világszerte érvényes
 • Minden Porsche Centrumban és Porsche Szerviz centrumban érvényesíthető
 • 12-től 24 hónapig választható érvényességi idő
 • Minden részegységre kiterjed
 • Nincs önrész
 • Az anyag és munkadíj 100%-át fedezi
 • Az érvényességi idő alatt nincs km korlátozás
 • Legfeljebb 10 éves korú Porschékra köthető
 • Csak Porsche eredeti alkatrészeket használunk
 • Egyszerű ügyintézés
 • Meghoszabítható és átruházható a Porsche cégeken keresztül történő eladás esetén

Az átláthatóság része az is, hogy könnyen érthető legyen.

Az átfogó szolgáltatási csomagunk. és a részét képező garanciavédelem az Ön elégedettségét szolgálja. Ehhez részünkről az is hozzátartozik, hogy nyíltan megmondjuk, mi nem tartozik a Porsche Approved garancia körébe, és miért. Amennyiben egy Porsche idősebb lesz, ez megjelenésében és hangjában változásokhoz vezethet, melyek nem befolyásolják a használhatóságot (pl: a bőrbevonat elváltozik). Ezen kívül az autó egyes részei természetes kopásnak és öregedésnek vannak kitéve. Ebből kifolyólag az autóját nagyon fontos rendszeres időközönként ápolni és karbantartani. Az optikai és akusztikai jellemzők megváltozása,a valamint az öregedés és kopás nem minősül garanciális hibának, így ki vannak zárva a garanciából.

Porsche Service

Niemand kennt einen Porsche besser als unsere Techniker. Und genau deshalb können Sie sich darauf verlassen, dass bei Ihrem neuen gebrauchten Porsche eine Instandsetzung und Aufbereitung vorgenommen wurde, die den Namen Porsche verdient. Unsere Spezialisten garantieren durch eine komplette Fahrzeugdokumentation und Historie eine weltweite Gültigkeit unserer Standards. Und eine Qualität, die ein Porsche ebenso verdient wie sein neuer Besitzer

Beszámítási garancia

Amennyiben egy Porsche Approved gépkocsit vásárol, garantáljuk Önnek, hogy jelenlegi járművét beszámítjuk.

Cseregarancia

A jármű átvételét követő 7 napon belül amennyiben úgy érzi, hogy az Ön által vásárolt gépjármű mégsem elégíti ki igényeit, a gépkocsit kicserélheti az eladó által kínált más egyenértékű, vagy drágább gépkocsira (ebben az esetben a hivatalos állami átírási költségek Önt terhelik). A járműnek az eladáskori állapotban kell lennie, leszámítva a megtett kilométerkből eredő természetes kopást.

Porsche Mobilitásgarancia

24 h am Tag, 365 Tage im Jahr.
Auch aus dem Ausland PORSCHE NOTRUF +43 (0)1 714 43 44
Die Porsche Mobilitätsgarantie ist beim Kauf eines Porsche Approved Fahrzeuges kostenlos und gilt ab Auslieferung Ihres Porsche Approved bis zum nächsten fälligen Service. Die Porsche Mobilitätsgarantie verlängert sich automatisch und ohne zusätzliche Kosten, wenn das Service bei einem autorisierten Porsche Betrieb in Österreich durchgeführt wird. Mit der Porsche Mobilitätsgarantie erhalten Sie Hilfe rund um die Uhr:
 • Leistet Erste Hilfe bei Pannen und Unfällen
 • Schafft Ersatzmobilität bei Fahrzeugdiebstahl
 • bietet Reiseschutz im Ausland
 • und hilft bei Krankheit im Ausland

A Porsche Bank finanszírozásási ajánlata

Sicherheit durch fachliche Beratung für Ihre speziellen Finanzierungs- und Versicherungswünsche durch die Porsche Bank. Wirtschaftlich, einfach bequem. Wir bieten transparente, faire Leasing- und Kreditverträge. Auf Ihre Wünsche abgestimmt.

PorscheTequipment.

Jeder Porsche ist einmalig. Noch einmaliger wird er mit Porsche Tequipment. Das Zubehörprogramm zur nachträglichen Individualisierung Ihres Porsche, das keine Wünsche offenlässt. Von Aerokit bis zum Dachtransportsystem oder Dekorschriftzug. Originalteile von Porsche Tequipment bieten volle Garantie und unterstreichen das harmonische Gesamtkonzept. Und sie machen den Unterschied, den Unterschied zwischen einem Porsche und Ihrem Porsche.

Eine noch detailliertere Leistungsbeschreibung der Porsche Approved Garantie können Sie itt betekintés