Közvetlen kiválasztás

A kereskedő számának és azonosító számának megadása után közvetlenül az autó hirdetéséhez juthat. Az adatokat a Kiegészítő járműadatokban találja.
Üzemszám Jármű azonosító

Biztonságérzet garantálva.

Szolgáltatások

Ön biztos lehet abban, hogy minden WeltAuto garanciával kínált használt autó szakszerűen át lett vizsgálva, optikailag fel lett készítve. Szolgáltatásaink mögött olyan kereskedő partnerek állnak, akik nem ismernek kompromisszumot technikai és megjelenésbeli kérdésekben. A WeltAuto csak jó választás lehet!

A használt autó keresése közben mindig figyeljen a WeltAuto Garancia jelölésre, hiszen azáltal egy sor előnyt élvezhet!
Amennyiben Ön egy PRÉMIUM WeltAuto Garanciával rendelkező gépkocsi mellett dönt, a következő előnyöket is élvezheti!
  • Bővített Használtautó-garancia: A javítás során felmerült anyagköltséget önrészfizetés nélkül fedezi.

Weltauto

Használtautó-garancia

Használt autó vásárláskor az értékesítő átad Önnek egy Gépjárműkísérő füzetet, ami garanciafüzetként szolgál. A kiadvány részletezi, hogy milyen előre nem látható károktól, kellemetlenségektől védik meg Önt szolgáltatásaink. Kérjük, hogy ezt a füzetet gondosan őrizze meg, és tartsa az autóban! A szolgáltatások időtartama 12 hónap, illetve 30 000 km.

A WeltAuto Garancia feltételeiről az értékesítéskor, és a Gépjárműkísérő füzetből kaphat bővebb tájékoztatást. Használtautó-garancia
Weltauto

Professzionális optikai felkészítés

Minden autót kicsinosítunk! A járműveket professzionális ápolószerekkel tisztítjuk, a belső tér és a külső elemek is gondos felkészítésen esnek át. Tudjuk, hogy egy használt autó vásárlása érzelmi döntés is, ezért a Das WeltAuto márkanév alatt értékesített járművekre nagyon magas felkészítési standardok vonatkoznak.
Weltauto

Próbaút

Ne mondjon le a próbaút lehetőségéről, hiszen a személyes menetélmények tudatában lehet biztos a döntésében! A kocsikulcsok a kereskedőknél vannak, az autók pedig mind arra várnak, hogy kipróbálják őket. Egyeztessen időpontot egy próbaútra még ma, az Önhöz legközelebb eső kereskedés értékesítőjével!

Weltauto

Mobilitásgarancia

WeltAuto Garanciával kínált gépkocsi mellett döntött? Ebben az esetben a Mobilitásgarancia minden előnyét élvezheti, tehát Magyarország és Európa területén belül gyors segítségre számíthat váratlan helyzetekben, például műszaki meghibásodás vagy baleset esetén. Utóbbi esetben díjmentes autószállítást, előző esetben a javítás idejére bérautót, szállásköltséget, alkatrész-utánküldést biztosít, szállás- , valamint szükség esetén hazautazási és kiutazási költséget térít Önnek a garanciaközpont. A részletes feltételekről érdeklődjön az Ön által választott kereskedő értékesítőjénél! Bővebb információk a Mobilitásgaranciáról itt. Ha most került szükséghelyzetbe, és igénybe szeretné venni a szolgáltatást, akkor forduljon a WeltAuto Segélyhívó Központhoz a következő telefonszámok egyikén!
WeltAuto Segélyhívó Központ hívása belföldről (24 órában): +06-80-204-382
WeltAuto Segélyhívó Központ hívása külföldről (24 órában): +36-1-345-17-90

Ismerje meg itt a WeltAuto Mobilitásgarancia részleteit.
Weltauto

Eredeti tartozék

A Das WeltAuto márkanév alatt értékesített használt autót adott felszereltséggel tudja megvásárolni. Biztosan Ön is szeretné a lehető legjobban igényeihez igazítani autóját, mind optikailag, mind használhatóság szempontjából. Kereskedő partnereink segítenek ebben, kérésére be tudják szerezni az Ön által elképzelt tartozékokat és kiegészítőket. Ezek után az utolsó finomítások után válik igazán testreszabottá az Ön által kiválasztott modell.

Megjegyzés: További tartozékajánlatokról érdeklődjön márkakereskedőjénél!
Weltauto

Részletes állapotvizsgálat

Kereskedőink minden járművet alaposan átvizsgálnak, kiemelt hangsúlyt fektetnek a műszaki átvizsgálásra és az optikai felkészítésre. A vizsgálatok standard, szabályozott folyamatok, amelyek minden partnerünknél kötelező érvényűek.

Weltauto

Gépkocsi-beszámítás

Vásárol nálunk? Ilyenkor élhet a lehetőséggel, és jelenlegi járművét piacképes áron beszámíttathatja az Ön által választott használt autó vételárába. Ráadásul így minden további teendőtől is mentesül, hiszen nem kell a továbbértékesítéssel, szavatossággal vagy a szükséges javításokkal foglalkoznia. Kérjen neszámítási ajánlatot a kereskedés értékesítőjétől!
Weltauto

Cseregarancia

Vásárláskor minden embernek sok kívánsága van. Ezek közül egy különösen kiemelkedik: mindannyian szeretnénk azt érezni, hogy jó döntést hoztunk. Mi szeretnénk teljesíteni ezt a kívánságot. Amennyiben mégis úgy érzi, hogy az Ön által vásárolt gépjármű nem elégíti ki maradéktalanul az igényeit, úgy lehetőséget biztosítunk rá, hogy átcserélje azt a kereskedő által kínált más, egyenértékű vagy drágább gépkocsira.

Az átíráshoz kapcsolódó hivatalos állami költségek illetékek a vevőt terhelik. A visszavitt járműnek az átvételkori állapotban kell lennie, leszámítva a megtett km-ekből adódó természetes kopást. A gépjárművel időközben megtett km-ek után 100 Ft/km (minimum 20 000 Ft) összeg térítendő!

Weltauto

Finanszírozás és biztosítás

Kereskedőink nem csak a jövőbeni autójával kapcsolatos kérdéseket várják Öntől, hanem szívesen adnak tájékoztatást a különféle lízing és hitel feltételekről, állítanak össze egy, kifejezetten az Ön személyére szabott finanszírozási ajánlatot. Segítségükkel még az Ön kívánságainak megfelelő gépjármű-biztosítást is megkötheti. Kereskedőink a Porsche Bankkal és a Porsche Biztosításkövetővel együttműködve, gyorsan és egyszerűen megtalálják a Ön igényeihez illő ajánlatot.