Finanszírozás

Porsche Bank: az Ön partnere a holnap mobilitásához

Mindent egy kézből. Szeretnő a gépkocsiról szőtt álmát megvalósítani? Mindegy, hogy hogyan kívánja finanszírozni, az Ön kereskedője szívesen segít egy teljesen független ajánlat elkészítésében. Kívánságra egy kézből kapja meg a finanszírozás, a biztosítás és egy átfogó védőcsomag ajánlatát.

Hagyatkozzon a piacvezetőre

Vállalkozók és magánügyfelek 1966 óta megbízható partnerre találtak a Porsche Bankban. Mindegy, hogy lízing, vagy hitel, minden ajánlat csak Önnek, méretre szabva készül. Eközben egyetlen célt követünk: az Ön számára az autózást olyan kényelmessé és gazdaságossá tenni amennyire az lehetséges.

További információk különböző finanszírozási lehetőségekről a következő helyen:

http://www.porschebank.hu/

Porsche Biztosításközvetítő Kft. – az Ön biztosítási partnereA Porsche Biztosításközvetítő Kft. plusz biztonságot nyújt az Ön mobilitásához:

  • Garancia meghosszabbítás
  • Személyi balesetbiztosítás
  • Jogvédelem biztosítás
  • Porsche teljes körű és részleges körű CASCO fedezet
  • Felelősségbiztosítás

Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

A Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelepe

A Porsche Versicherungs AG. Magyarországi Fióktelepe 2006-ban alakult, a salzburgi székhelyű Porsche Versicherungs AG. magyarországi leányvállalataként. Tevékenységének elsődleges célja, hogy a Porsche Hungaria magyarországi hálózatában értékesített Volkswagen, Audi, Skoda,Seat és Porsche típusú új és használt gépjárművekre kínáljon kedvező kondíciójú casco biztosítási szerződéseket.

Előnyös, testre szabható casco termék
porschebank.hu/biztositas/porsche_biztosito

Teljes vagy részleges körű casco termék, illetve az ehhez tartozó kiegészítő biztosítások választásával az Ön igényeinek megfelelő casco biztosítási csomagot állíthat össze. Kedvező díjak mellett további kedvezményeket; gyermek-, casco bónusz-, KGFB bónusz-, KGFB együttkötési kedvezményt vehet igénybe. Kiszámítható, fix casco önrészesedés A fix forintos önrészesedésnek köszönhetően egy esetleges kár esetén sem éri meglepetés, mindig tudja az Önre háruló teher összegét. Gyors és teljes körű kárügyintézés Ön csak elviszi a javítandó gépkocsit a márkaszervizbe, kitölti a kárbejelentőt, a szerviz és a biztosító szakemberei pedig a kárfelvételtől kezdve az eredeti gyári alkatrészekből, szakszerűen megjavított gépkocsi átadásáig mindent elintéznek Ön helyett.Természetesen lopáskárának bejelentését, illetve további ügyintézését is megteheti márkakereskedésében. A Porsche casco biztosítás részleteiről érdeklődjön országszerte a Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek és Porsche márkakereskedésekben.

http://www.porschebank.hu/

language compare-large car-favorit searchagent up